Takip Et!

cover kaş tasarımı

DOĞRU KAŞ TASARIMI İLE DOĞRU İFADELER

Aynaya baktığınızda kaşlarınız size doğru orantılı görünmüyor mu? Bu sorun günlük hayatınızda size birçok olumsuz etkileri ile yansıyabilir. Kızgınken, gülerken veya yüzünüzle herhangi bir ifade verirken simetrik olmayan kaşlarınızdan dolayı bu ifadeleri yanlış veya eksik verirsiniz. Bazı kaşlar simetrik olsa bile kaş yapısından dolayı kişiler sürekli üzgün, kızgın veya gülümseme hallerinde görünürler, simetrik olmayan kaşlar gibi bu tip kaş yapılarına da kaş tasarımı işlemi uygulanarak bu sorunlar giderilmelidir.

  • calendar-schedule-line

    30 DAKİKALIK İŞLEM

  • time-line

    TEK SEANSLIK İŞLEM

  • article-line

    1 AYLIK KALICILIK ANINDA SONUÇ

Kaş Tasarımı Nedir ?

Kaş tasarımı kişinin mimik ve ifadeleri doğru kullanması ve karşısındaki kişiye doğru aktarması, yüzün ve bakışların simetrik durması için kaşlara uygulanan bir düzenleme işlemidir.

KAŞ TASARIMI NASIL YAPILIR ?

Kaş tasarımı, yüz şekli belirlendikten sonra, altın oran hesaplamasına göre kaşın, yüze ideal olan şekline dönüştürülme işlemidir. Bu işlem yapılırken ip, cımbız vs. gibi klasik yöntemlerin yanında lazer epilasyon teknolojisi ile kalıcı sonuçlara ulaşabilirsiniz.

KAŞ TASARIMI FİYATLARI HAKKINDA

Kaş Tasarımı işleminin fiyatı her işletmede değişiklik göstermektedir. İxir Güzellik de Kaş Tasarımı fiyatlarını görmek için tıklayınız.

DOĞRU KAŞ TASARIMI İLE YÜKSEK ÖZGÜVEN

Nasıl ki elbise seçerken, saçınızı kestirirken vücudunuza veya yüzünüze yakışan seçimler yapmaya çalışıyorsanız, kaşınız da yüz tipinize ve yüz oranınıza uygun olmalı. Doğru kaş tasarımı ile kendinizi daha güzel hissedeceğiniz gibi, özgüveniniz de tavan yapacaktır.

IMG_4837 1000 x 1000

Kaş Tasarımı Yaptırmak İsteyenlerin Sıkça Sorduğu Sorular

Altın orana göre kaşları simetrik olmayanlar, kaşlarının daha ince veya daha küçük görünmesini isteyenler, mimik ve yüz ifadelerini doğru aktarmadığını düşünenler, yüz ifadesi sabit iken sürekli kızgın, hüzünlü veya gülümser gibi görünenler kaş tasarımı yaptırabilirler.

Kaş Tasarımı uygulaması normalde ortalama 1 aylık bir kalıcılık süresi bulunan geçici bir işlemdir fakat uygulanan kaş tasarımı müşterinin isteğine göre kalıcı hale getirilebilir.

Kaş Tasarımı 30 dk seans süresi olan ve 1 seansta biten bir işlemdir. İşlem biter bitmez kişi yeni kaşlarına kavuşur ve ardından hiçbir uygulama yapılmaz.

Kaş tasarımı hiçbir zararı olmayan, cerrahi veya deri altı işlem olmayan bir uygulamadır. Bu nedenle de hiçbir zarar söz konusu değildir.

Kaş tasarımı uygulaması ip, cımbız ve müşterinin isteğine göre lazer epilasyon cihazı kullanılan bir uygulamadır. Alın bölgesinde ki kasların güçlü kaslar olması ve kullanılan alet ve cihazlardan dolayı kaş tasarımı neredeyse hiç yok diyebileceğimiz seviyede çok düşük acı hissettiren bir işlemdir.

Untitled-1 540 x 676
logo-white

Sosyal Medya'da İXİR

Kampanyalar

Blog

Bize Ulaşın

© Copyright 2023 İxir Güzellik Salonu Tüm Hakları Saklıdır